Hvordan handle?

Her hos oss er det ingen fysisk butikk eller plantesenter. Kundekontakt foregår på telefon og epost. Alt fra kjapp rådgivning og salg av enkeltplanter til pakkeløsninger hvor vi gjør skreddersøm av f.eks. en frittvoksende hekk, en sitteplass eller et inngangsparti. De som legger igjen penger får også raust av vår kunnskap og vår tid. Et stort digitalt bildearkiv er et viktig verktøy for å serve kunder med aller beste info frem til riktig plantevalg.

De fleste er vant til å kunne plukke ut vekster selv i hagesentrene. Og noen er nok bekymret siden de ikke får anledning til det hos oss. Men det er det bare å glemme: Hos oss er det mengder av planter å velge i, og en helt annen kvalitet enn du finner i bransjen ellers. Hver eneste kunde får håndplukket ferskvare fra et stort varelager, og han som tar frem plantene er mye mer kresen enn deg!

Mye av sortimentet er normalt tilgjengelig det meste av sesongen. Vi definerer plantesesong som hele perioden april til november, kun med reservasjon for steder med lokalt vanskelig klima.

Planter hentes normalt i Fjordsvingen 2 B, Engersand Havn, på avtalte tider.