Hvordan handle?

I hagesentrene sitter pengene løst om våren, – fristelsene står nærmest i kø, og man har lett for å bli revet med. Det ender ofte med feilkjøp, fordi man på forhånd «ikke har lest i sin bok» eller rådført seg med slekt og venner. Bransjen er i dag i manko for ordentlige fagfolk, og lettsindigheten råder. F.eks. selges det enorme mengder med vekster som ikke har den ringeste sjanse til å leve opp. Simpelthen fordi de ikke passer i vårt klima.

Her hos oss er det ingen fysisk butikk eller plantesenter. Kundekontakt foregår på telefon og epost. Alt fra kjapp rådgivning og salg av enkeltplanter til pakkeløsninger hvor vi gjør skreddersøm av f.eks. en frittvoksende hekk, en sitteplass eller et inngangsparti. De som legger igjen penger får også raust av vår kunnskap og tid. Et stort digitalt bildearkiv er et viktig verktøy for å serve kunder med aller beste info frem til riktig plantevalg.

Hver eneste kunde får håndplukket ferskvare fra et stort varelager. Mange hovedsorter er normalt tilgjengelig det meste av sesongen. Det gjelder ofte også slike som lages i mindre antall. Visse sorter kan likevel være under produksjon vår og forsommer, og salgsklare først i august-september. Vi definerer plantesesong som hele perioden april til november, kun med reservasjon for steder med lokalt vanskelig klima.

Planter hentes normalt i Fjordsvingen 2 B, Engersand Havn. Har også mulighet for å kjøre varer hjem til kunder som bor i området Drammen-Asker-Bærum-Oslo, i perioder hvor det ikke er for travelt.

NB! Vi har ikke noe tilrettelagt opplegg for å sende planter.